Ξεκινάει το έργο αντικατάστασης των καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων στο Ληξούρι

Ένα σπουδαίο έργο, το σπουδαιότερο ίσως για την περιοχή μας, ξεκινάει σε ένα μήνα περίπου από σήμερα.
Το έργο της αντικατάστασης των καρκινογόνων αμιαντοσωλήνων πλέον παίρνει σάρκα και οστά!!
14 χιλιόμετρα παλαιού δυκτίου καταργούνται και ένα νέο δίκτυο πλέον θα υδρεύει το Ληξούρι. Σήμερα το πρωί είχαν συνάντηση στο Ληξούρι ο δήμαρχος Ληξουρίου ο Μηχανικός των τεχνικών υπηρεσιών κ Αλεξανδρόπουλος και ο εργολάβος του έργου κ. Χαϊδεμένος προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες για το τεράστιο αυτό έργο που ξεκινάει.
Το έργο θα ξεκινήσει γύρω στις 15 Φλεβάρη και ο στόχος είναι να υλοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα με την έναρξη της τουριστικής σεζόν.
Από την πλευρά μας ζητάμε την κατανόηση των πολιτών το επόμενο διάστημα και την υπομονή τους προκειμένου να διευκολυνθούν τα συνεργεία και να εργαστούν απρόσκοπτα και εντατικά.
Από το γραφείο τύπου του Δήμου ΛηξουρίουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις