Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Απανταχού Πυλαρέων

Tην Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2020 σε αίθουσα του κτιρίου της Αδελφότητας Κεφαλλήνων του Πειραιά έγινε η κοπή πίτας του Συλλόγου Απανταχού Πυλαρέων.
Σε μια κατάμεστη αίθουσα η πρόεδρος, κ. Μουστάκη Ευσταθία, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν αρκετοί επίσημοι που αντάλλαξαν ευχές σε ένα ευχάριστο και ωραίο περιβάλλον. Μεταξύ αυτών ήταν ο πάτερ Ιερόθεος από την Αγία Ευφημία, ο τ. Αντιδήμαρχος Πυλάρου κ. Μάκης Αλυσανδράτος, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Μπάμπης Αλεξανδράτος, η πρόεδρος της Αδελφότητας Πειραιά Μαριολένη Νεοφύτου, ο Πρόεδρος της ΟΚΙΣ Γεράσιμος Ιλινόϊου -Τσουρούφλης κ.α.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης, έψαλλαν τα Κεφαλλονίτικα κάλαντα, τραγούδησαν Κεφαλλονίτικα τραγούδια με την συνοδεία της ορχήστρας του Βαγγέλη Ασκητή και αντάλλαξαν ευχές για την καινούρια χρονιά.

Τέλος, διαβάστηκε μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σταύρου Τραυλού, ενώ μοιράσθηκαν τα νέα ημερολόγια -δώρο- της Μητρόπολης Κεφαλληνίας.
Η εκδήλωση τελείωσε με πλούσιο μπουφέ που προσέφερε ο Σύλλογος των Πυλαρινών.

Αξίζει να δοθούν συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Ευσταθία Μουστάκη που κρατάει τόσα χρόνια ένα σύλλογο ζωντανό και ακμαίο.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις