Με επιτυχία η συνεργασία των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς με τις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης

Ληξούρι 24/12/19
Για ακόμη μια χρονιά συνεχίστηκε με επιτυχία η συνεργασία των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς με τις Σχολικές Επιτροπές Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης στο Νομό μας προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ή προμήθειες που είχαν ανάγκη τα Σχολεία μας.
Στη χρονιά που φεύγει τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς χρηματοδότησαν και κάλυψαν ανάγκες στο Α’ Δημοτικό Ληξουρίου,στο Νηπιαγωγείο Αγίας Ειρήνης,στο 3ο Νηπιαγωγείο Αργοστολίου και στο Νηπιαγωγείο Αγίας Θέκλης.
Ευχαριστούμε θερμά τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς που με το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αποτελεσματική τους παρέμβαση μένουν προσηλωμένα στο στόχο που είχαμε από κοινού θέσει πριν τέσσερα χρόνια όταν και ξεκίνησε αυτό το πρόγραμμα χορηγιών.
Ελπίζουμε όχι μόνο να συνεχιστεί αλλά να βρει και μιμητές.
Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και οικογενειακή ευτυχία!
Ο Δήμαρχος Ληξουρίου
και Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Α/θμιας
Γιώργος ΚατσιβέληςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις