Ένα ξεχωριστό απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Μιχαλιτσάτων

Ένα ξεχωριστό απόγευμα είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε όσοι ήμασταν στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Μιχαλιτσάτων το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019.

 Μετά τον Εόρτιο Αρχιερατικό Εσπερινό τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε το Μέλος του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ιερού Ναού και προϊστάμενη του Ιδιωτικού Συστεγαζόμενου  Νηπιαγωγείου Βασιλική Βαλσάμου ,μιλώντας για το μήνυμα των Χριστουγέννων, της Μεγάλης Γιορτής της Αγάπης.

 Στη συνέχεια μαζί με τα παιδιά «περπατήσαμε» στα μονοπάτια των Χριστουγέννων. Τα νήπια από το «Καραβάκι», υπό την διεύθυνση του κ. Σπύρου Θεοτοκάτου και τη συνοδεία της Μαρίνας Δελλαπόρτα στο φλάουτο απέδωσαν Χριστουγεννιάτικους ύμνους και κάλαντα του Δωδεκαήμερου. Οι χαρούμενες παιδικές φωνές αντήχησαν στον Ιερό Ναό προσφέροντας σε όλους μας συναισθήματα συγκίνησης και χαράς!

 Την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος συγχαίροντας τα νήπια για την ξεχωριστή παρουσία τους και την απόδοση των ύμνων, τους εκπαιδευτικούς –«καταφέρνεις το ακατόρθωτο»  σχολίασε ο Σεβασμιώτατος στον μουσικό κ. Σπύρο Θεοτοκάτο-,  και ευχήθηκε σε όλους «….καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και ο Χριστός της Εκκλησίας μας , ο Σωτήρ όλων μας, να σας σώζει, να σας ευλογεί και να σας ενισχύει..»

  Στο τέλος προσφέρθηκε  εόρτιο κέρασμα.

Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο σας εύχεται χρόνια πολλά, καρποφόρα και ειρηνικά!!!

 

Ευχαριστούμε το ανθοπωλείο της κ. Ρούλας Σαβράμη  & το Ηχοθέαμα.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις