Ευχαριστήριο του Δήμου Σάμης για την επιτυχία της Παιδαγωγικής Ημερίδας της Ένωσης Υπερίων “Αναπηρία: Είμαι, θέλω, μπορώ”

ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Ο Δήμος Σάμης εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην Ένωση ΑμεΑ «Υπερίων» για την επιτυχημένη διοργάνωση παιδαγωγικής ημερίδας με θέμα: «Αναπηρία: «Είμαι», «Θέλω», «Μπορώ» χωρίς συμβιβασμούς και εξαιρέσεις.», που πραγματοποιήθηκε στις 03.12.2019, παγκόσμια ημέρα ατόμων με αναπηρία, στο στο Ληξούρι, στην αίθουσα εκδηλώσεων του τμήματος Τεχνολογίας – Ήχου και Μουσικών Οργάνων του Τ.Ε.Ι. Ιονίων Νήσων.

Μια άρτια συντονισμένη και ολοκληρωμένη ημερίδα, που μετέφερε σε όλους όσους παρευρεθήκαμε την σπουδαιότητα υποστήριξης του Κ.Δ.Η.Φ  και την ανάγκη ύπαρξης αντίστοιχων δομών στις κοινωνίες μας.

Ομιλίες που μας ενημέρωσαν πολυεπίπεδα σε σχέση με την αναπηρία, αναφορές που μας ενέπνευσαν και μας συγκίνησαν για τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία και όλα αυτά σε ένα πλαίσιο που έθεσε υψηλούς στόχους για την έννοια της προσφοράς, της συνεργατικότητας και της δημιουργίας.

Σας ευχαριστούμε

Η Εντεταλμένη Δημοτική Συμβουλος

Εριγώνη Βαλσάμου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις