25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου ο Γιώργος Χατζηνάσιος στο Δημοτικό Θέατρο Ο Κέφαλος

‘Ενα Πιάνο…δύο φωνές σε υπέροχες μουσικές διαδρομές με Αργοστολιώτικες πινελιές !!!!

O Γιώργος Χατζηνάσιος, ο βιρτουόζος πιανίστας και συνθέτης του έρωτα των νεανικών μας χρόνων, έρχεται για μια μοναδική βραδιά στο δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου για να τραγουδήσουμε μαζί του τις αγαπημένες μας μελωδίες.

Ο διεθνούς φήμης πολυβραβευμένος  Μακεδόνας μουσικός, με περισσότερους από 45 δίσκους πολλών εκ των οποίων βραβευμένοι με χρυσή και πλατινένια διάκριση, με ιδιαίτερη κλίση στη Τζαζ, θα μας χαρίσει τις πιο μεγάλες τουεπιτυχίες σε ένα πρόγραμμα που επιμελήθηκε ο ίδιος και θα το παρουσιάσει με δύο από τις πιο σπουδαίες φωνές της νέας γενιάς το Σπύρο Κλείσσα και την Αγάθη Κοσκινά.

Δεκάδες οι επιτυχίες του δημοφιλούς καλλιτέχνη που τραγουδήθηκαν μέσα από τις φωνές όλων των μεγάλων Ελλήνων ερμηνευτριών-ερμηνευτών όπως των Μαρινέλλα, Γαλάνη, Τσανακλίδου, Μούσχουρη, Μοσχολιού, Πάριου, Μητροπάνου, Μητσιά κ.α ενώ πληθώρα των έργων του γράφτηκαν για κορυφαία θεατρικά έργα και τηλεοπτικές σειρές.

Ο εξαιρετικός αυτός δημιουργός που για δεκαετίες ολόκληρες τα τραγούδια του μεγαλώνουν γενιές ανθρώπων και οι δύο εκρηκτικοί ερμηνευτές που συνυπάρχουν εντυπωσιακά στη σκηνή επάνω,  θα μας ταξιδέψουν μέχρι το ‘Κατμαντού’, ακόμα και όταν θα ‘πέφτει βροχή’ αφού μας θυμίσουν την ‘ενδεκάτη εντολή’, τα ‘γαλάζια γράμματα’ και μας μιλήσουν για το ‘άγγιγμα ψυχής’ ακούγοντας το ‘τι θέλεις να κάνω’, όταν ‘καμιά φορά’ ‘είσαι ποτάμι’, και όλοι μαζί θα γίνουμε ‘ταξιδιώτες του ονείρου’.

Συνοδοιπόροι τους στο υπέροχο νοσταλγικό μουσικό ταξίδι η χορωδία και η μαντολινάτα του Αργοστολίου σε μια σύμπραξη έκπληξη που θα ενθουσιάσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό θεατή!

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος ως Σολίστ Πιάνου έδωσε ρεσιτάλ σε πολύ μεγάλα θέατρα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως στο Carnegie Hall, στο Concert House της Βιέννης, στο White House του Λονδίνου, και έχει μελοποιήσει το Μονόγραμμα του Οδυσσέα Ελύτη καθώς και την Βυζαντινή τριλογία που αναφέρεται στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης .

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 , στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου , στις 8:30 μμ. , ο μεγάλος μας μουσικοσυνθέτης και πιανίστας , με του συνεργάτες του , αλλά και την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου , θα μας ταξιδέψουν σε όμορφα μουσικά μονοπάτια , προετοιμάζοντας μας για την Γιορτινή μας διάθεση !

Η διάθεση των προσκλήσεων έχει ξεκινήσει !!

Η ΧΟΡΩΔΙΑ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις