25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Εύα Βολτέρα για Κώστα Ζαπάντη ή “Γάιδαρο”: “Βγήκαν στην πιάτσα οι πολιτικοί σκελετοί”!

Σε σφοδρή επίθεση προς τον συνταξιούχο δικηγόρο και γενικό σχολιαστή των πάντων Κώστα Ζαπάντη ή “Γάιδαρο” προέβη το στέλεχος της Τοπικής Ν.Δ. Εύα Βολτέρα η οποία έκανε τις εξής αποκλειστικές δηλώσεις στο portoni.gr: “Διαπιστώνω ότι εσχάτως έχουν βγει ξανά στην πιάτσα “πολιτικοί σκελετοί” όπως ο Κώστας Ζαπάντης, οι οποίοι νομίζουν ότι μπορούν να “δίνουν γραμμή” για τα τοπικά δρώμενα της Κεφαλονιάς. Καλό είναι πρόσωπα αμφιλεγόμενα να μην προκαλούν γιατί η τοπική κοινωνία έχει και όριά της”.

Από ότι φαίνεται κάποιοι νομίζουν ότι το ρολόι γύρισε πίσω και ότι μπορούν να ενεργούν όπως 15 ή 20 χρόνια πριν, αλλά μάλλον θα εκπλαγούν δυσάρεστα.

Το στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. Εύα Βολτέρα (φωτό ekefalonia)
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις