Συνάντηση του Δημάρχου Ιθάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου.

Συνάντηση του Δημάρχου Ιθάκης στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου.

Από τον Δήμο Ιθάκης ανακοινώνεται οτι ο Δήμαρχος Ιθάκης συναντήθηκε σήμερα με τον κ. Γρηγόρη Δημητριάδη Διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου και τον ενημέρωσε για τα κυριότερα προβλήματα που απασχολούν τον Δήμο και ζήτησε την συμβολή του για την επίλυσή τους.
Πιό συγκεκριμένα για:
Α) Την αναγκαιότητα συνέχισης των ανασκαφών στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Αθανασίου και της εξεύρεσης χρηματοδοτικών πόρων.
Β) Τον προγραμματισμό ίδρυσης Οδυσσειακού Κέντρου, στο ακίνητο που παραχώρησε το Υπουργείο Οικονομικών στον Δήμο μας
Γ) Τον προγραμματισμό αγοράς του παλατιού του Τζανή στον Σταυρό, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως αρχαιολογικό μουσείο.
Δ) Την επίσπευση των διαδικασιών ένταξης των λιμανιών στις Φρίκες και το Κιόνι στο Διαδημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κεφαλονιάς και Ιθάκης, ώστε να υπάρξει δυνατότητα είσπραξης λιμενικών τελών, τα οποία θα ανταποδίδονται με την μορφή χρηματοδότησης έργων, που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξή τους.
Ο Δήμαρχος έλαβε την διαβεβαίωση οτι η Κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στην επίλυση των προβλημάτων.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις