28 Σεπτεμβρίου 2020, Δευτέρα

Ε.Α.Σ. : Παράταση δηλώσεων φετινής συγκομιδής σταφυλιών

Ο Ε.Α.Σ. (ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ) Κεφαλληνίας & Ιθάκης ενημερώνει ότι, σε συνέχεια σχετικής απόφασης του Υπoυργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων (Υ.Α.Α.Τ.), η ημερομηνία υποβολής των δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών από τους ΘιακοΚεφαλονίτες Αμπελοκαλλιεργητές για την φετινή αμπελοοινική περίοδο μέσω της ψηφιακής υπηρεσίας «Δήλωση Συγκομιδής Αμπελουργικών Προϊόντων» στην επίσημη ιστοσελίδα του Υ.Α.Α.Τ. (www.minagric.gr) παρατείνεται μέχρι την Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 αντί την 30η Νοεμβρίου 2019.

Υπενθυμίζεται ότι η δήλωση συγκομιδής είναι υποχρεωτική ακόμη και για τις περιπτώσεις όπου υπάρχει μηδενική παραγωγή σταφυλιών.

Διευκρινήσεις παρέχονται στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Αγροτών και στο Τμήμα Αγροτικών Επιδοτήσεων που λειτουργούν καθημερινά, από 8 πρωί έως 4 απόγευμα, στα κεντρικά γραφεία της ΕΝΩΣΗΣ, στη παραλιακή λεωφόρο Αντώνη Τρίτση 1, στο Αργοστόλι.

Από Ε.Α.Σ. ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις