28 Σεπτεμβρίου 2020, Δευτέρα

Ξεκίνησαν οι εργασίες για την στατική επάρκεια των κτιρίων της Τράπεζας της Ελλάδος και του Θαλασσόμυλου

Ο Δήμαρχος Αργοστολίου ενημερώνει

Χθες 27 και σήμερα 28 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν εργασίες έρευνας ΚΑΝ.ΕΠΕ. (Κανονισμός Επεμβάσεων) για τη στατική επάρκεια των κτιρίων της πρώην Τράπεζας της Ελλάδος και του Θαλασσόμυλου.

Οι εργασίες εκτελέστηκαν από συνεργείο του γεωτεχνικού εργαστηρίου «ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗ», διαπιστευμένο από το Κ.Ε.Δ.Ε. (Κεντρικό Εργαστήριο Δημοσίων Έργων) του Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών.

Δηλωμένη πρόθεση της Δημοτικής Αρχής είναι το πρώην κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος να λειτουργήσει ως Δημοτική Πινακοθήκη και στο κτίριο του Θαλασσόμυλου να στεγαστεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας. Με τις εργασίες αυτές έγινε ένα ακόμα βήμα στην πορεία ολοκλήρωσης των απαιτούμενων φακέλων για την ένταξη των  έργων στο ΕΣΠΑ.

Εκ του Γραφείου Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις