Ο Δήμαρχος και το Δ.Σ. Σάμης συγχαίρει το Δημοτικό σχολείο Πυλάρου

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Σάμης, συγχαίρει το Δημοτικό σχολείο Πυλάρου για την άξια βράβευσή του από την Εθνική και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για έργα e Twinning, που πραγματοποιήθηκε μέσα από μια διακρατική συνεργασία σχολείων.

Ένα μικρό χωριό με ένα μικρό σχολείο, με ανθρώπους μεγάλους, με ανθρώπους που σπέρνουν υγιείς στόχους στη νέα γενιά, στη γενιά που θα δημιουργήσει το μέλλον και θα καθορίσει μέσα από την ενεργή της παρουσία τις καινοτομίες της ανάπτυξης, της ευφυούς ανάδειξης του τόπου μας. Αποτελεί παράδειγμα για τις μικρές μας κοινωνίες, που καθόλου μικρές δεν είναι.

Συγχαρητήρια σε αυτούς τους δραστήριους δασκάλους και τα γεμάτα όνειρα παιδιά, για τα σπουδαία επιτεύγματά τους.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις