Η Δημοτική Χορωδία Λειβαθούς στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λευκάδος

Η Δημοτική Χορωδία Λειβαθούς που λειτουργεί μακροχρόνια υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του π.Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ), θα εκπροσωπήσει το Νησί μας στο 15ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Λευκάδος που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκάδος .

Στο Φεστιβάλ έχουν προσκληθεί οι Χορωδίες των Επτανήσων που  είχαν συμμετάσχει στην πετυχημένη εκδήλωση «Τα Επτάνησα πάντα τραγουδούν» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 13-01-2018 .

Αποδεχθήκαμε την πρόσκληση αυτή με την βαθιά πεποίθηση ότι παρόμοιες διοργανώσεις ενδυναμώνουν τις μεταξύ σχέσεις των Χορωδιών και προωθούν την Επτανησιακή μας κουλτούρα.

Η Δημοτική Χορωδίας Λειβαθούς θα συμμετάσχει με το μεικτό μουσικό  σχήμα αποτελούμενο από τριάντα πέντε Χορωδούς και δέκα πέντε μουσικά όργανα ,  Διεύθυνση Χορωδίας κος Καλογηράς Βασίλειος.

Στον διοργανωτή Μουσικοχορευτικό Όμιλο Λευκάδας «Νέα Χορωδία Λευκάδος» καθώς και τους  συνδιοργανωτές τις Περιφερειακές Ενότητες Λευκάδας , Κεφαλληνίας & Ιθάκης , ευχόμαστε καλή επιτυχία στην διοργάνωση .

 Με εκτίμηση

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

Ο Πρόεδρος

Σπύρος Α. Πεφάνης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις