Το σύστημα της Έξυπνης Στάθμευσης στο Αργοστόλι

 

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Αργοστολίου δεν παρέλαβε ούτε μελέτη ούτε έργο που να δύναται να ενταχθεί στο  Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά». Η Δημοτική Αρχή και τα στελέχη της δίνουν καθημερινά αγώνα προκειμένου να προλάβουν να προετοιμάσουν φακέλους προς ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Όσον αφορά το σύστημα Έξυπνης Στάθμευσης στο Αργοστόλι, προσπαθήσαμε ακόμα και με έκτακτες συνεδριάσεις του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κεφαλονιάς & Ιθάκης και του Δημοτικού Συμβουλίου, να υποβάλλουμε το αίτημά μας.

Όλοι ξέρουμε ποιοι ψήφισαν, ποιοι δεν ψήφισαν και παρουσίασαν το έργο με υψηλό προϋπολογισμό.

Προς υπεύθυνη ενημέρωση των δημοτών μας, ο Δήμαρχος κ. Θεόφιλος Μιχαλάτος επικοινώνησε με τη Διαχειριστική Αρχή και την ΠΙΝ και πήρε τη διαβεβαίωση ότι στο επόμενο δίμηνο η πρότασή μας θα ενταχθεί.

Η ένταξη αυτή θα αποτελεί και το πρώτο μεγάλο βήμα για την επίλυση του κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης του Αργοστολίου.

Από το Γραφείο Δημάρχου
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις