25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Κίνηση Πολιτών Σάμης: Στηρίζουμε τα δικαιώματά μας!!!

 ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ!!!

Η Κίνηση Πολιτών Επαρχίας Σάμης δηλώνει τη στήριξή της στο συνάδελφο Νίκο Γκισγκίνη που αποτελεί ένα ακόμα θύμα των αναχρονιστικών πρακτικών που εφαρμόζει στα εργασιακά ζητήματα η κυβέρνηση.

Ταυτιζόμαστε για το θέμα αυτό με τις θέσεις και την αντιμετώπιση του Εργατικού Κέντρου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Επισημαίνουμε ότι φορείς , συνδικάτα και η κοινωνία της Κεφαλονιάς πρέπει να αντιδράσουν  στην επίθεση που δέχονται οι εργαζόμενοι στο πρόσωπο του συνάδελφου και να ανατρέψουν την απόφαση της εργοδοσίας, αποτρέποντας έτσι μελλοντικές παρόμοιες ενέργειες.

Πρέπει να συστρατευτούμε σε κοινό μέτωπο, ενάντια στις  οργανωμένες και συχνότερες επιθέσεις στα εργασιακά μας δικαιώματα και συμφέροντα, που επιχειρούνται και θα συνεχίσουν δριμύτερες, από το  νεοφιλελεύθερο  και άγρια καπιταλιστικό καθεστώς που έχει επικρατήσει!

Παρακολουθούμε και θα συμμετέχουμε στις εξελίξεις!

ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ  ΕΠΑΡΧΙΑΣ  ΣΑΜΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις