25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Εκδήλωση με θέμα “Διεθνής ημέρα για τη μείωση των φυσικών καταστροφών” το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στην Πάτρα

Ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (GDPR) ισχύει από τις 25 Μαΐου 2018 και δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να ελέγχει καλύτερα τα προσωπικά του δεδομένα. Το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος και το Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ως ΝΠΔΔ που εποπτεύεται από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διατηρεί τα προσωπικά δεδομένα των μελών του όπως ορίζει η σχετική νομοθεσία και ο νέος GDPR.

Για την ενημέρωση σας, χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική διεύθυνση που έχετε δηλώσει. Εφόσον το επιθυμείτε – μπορείτε να διαγραφείτε από τις ενημερώσεις μας, απαντώντας στη συγκεκριμένη ηλεκτρονική μας διεύθυνση μας  ή σε κάποιο από τα email που θα σας στείλουμε, στέλνοντας στο μήνυμα τη λέξη διαγραφή.

Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας

Παράρτημα Πελοποννήσου & Δυτικής Στερεάς Ελλάδας

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις