25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Δ. Αραβαντινός: Καλούμε τον Βουλευτή, την Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ληξουρίου να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους

Η ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας να προχωρήσει άμεσα σε αναστολή της έναρξης λειτουργίας 37 τμημάτων ανώτατης εκπαίδευσης, είναι μια δραματική εξέλιξη για το τμήμα Εθνομουσικολογίας στο Ληξούρι.
Οι δικαιολογίες ότι τα τμήματα αυτά δημιουργήθηκαν προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους από την προηγούμενη κυβέρνηση και χωρίς σοβαρό σχεδιασμό, μόνο σε αφελείς απευθύνονται.
Είναι ζήτημα του Υπουργείου Παιδείας να εξετάσει:
• αν υπήρξαν ή όχι τα απαιτούμενα ακαδημαϊκά κριτήρια
• αν υπήρξαν ή όχι οι απαραίτητες μελέτες βιωσιμότητας και σκοπιμότητας των παρά πάνω τμημάτων
Κανένας δεν μπορεί να παίζει ανεύθυνα με τις προσδοκίες των νέων παιδιών και την βούληση τους για μάθηση.
Καλούμε την Υπουργό Παιδείας άμεσα να ανακαλέσει την κατάπτυστη απόφασή της.
Καλούμε την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ληξουρίου να θέσει ζήτημα προ ημερήσιας διατάξεως στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο.
Καλούμε τον Βουλευτή, την Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο Ληξουρίου να αναλάβουν τις ιστορικές ευθύνες τους.

Ληξούρι, 7.11.2019 Για την Δημοτική Παράταξη
ΛΗΞΟΥΡΙ ΠΑΛΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
Αραβαντινός Διονύσης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις