25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Συγχαρητήριο Μήνυμα του Βουλευτή Παναγή Καππάτου στον Καθηγητή Ν. Μαραβέγια

Η σημερινή είναι μια σπουδαία ημέρα για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Κατά τη πανηγυρική εκδήλωση στη Βουλή των Ελλήνων, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε τα μέλη της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» όπου θα αναλάβει την οργάνωση των εορτασμών για την επέτειο της συμπλήρωσης 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Ανάμεσα σε σπουδαίες προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό χώρο, τις τέχνες και τα γράμματα που συμμετέχουν, συμπεριλαμβάνεται και ο συμπατριώτης μας διακεκριμένος καθηγητής Μακροοικονομικής Ανάλυσης και Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ολοκλήρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών, όπου έχει διατελέσει και Αναπληρωτής Πρύτανης

Η επιλογή του στην Επιτροπή «Ελλάδα 2021» αποτελεί ύψιστη τιμή για τον τόπο μας και θα ήθελα να τον συγχαρώ θερμά για την σπουδαία αυτή διάκριση.

Η Επανάσταση του 1821, η οικοδόμηση του Ελληνικού κράτους και η πορεία της χώρας μας στο μέλλον, μπορούν να αναδειχθούν ως επιτεύγματα και στόχοι για ένα αναζωογονημένο εθνικό αφήγημα στο πλαίσιο των εορτασμών το 2021.

Με την εμπειρία του ο κ. Μαραβέγιας στο γνωστικό αντικείμενο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής και Οικονομίας μπορεί να συμβάλλει αποφασιστικά σε αυτή την κατεύθυνση.

Επιπροσθέτως, η πολύτιμη συμβολή του καθηγητή Μαραβέγια στο πεδίο της περιφερειακής και αγροτικής ανάπτυξης είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη τόσο στην ανάδειξη της συμβολής της Ελληνικής περιφέρειας και των νησιών μας στην επανάσταση και την οικοδόμηση του Ελληνικού κράτους, όσο και του αναπτυξιακού τους ρόλου στο μέλλον.

Εύχομαι από καρδιάς στον κ. Μαραβέγια καλή επιτυχία στο έργο του, όπως και σε όλα τα μέλη της Επιτροπής.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις