25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Η γνωστή δημοσιογράφος της τηλεόρασης της Σερβικής Δημοκρατίας στην Κεφαλονιά

Τ ο χρονικό διάστημα 17-22 Οκτωβρίου βρέθηκε στο νησί μας η γνωστή δημοσιογράφος Mira Lolic Mocevic με τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού της Σέρβικης Δημοκρατίας R.T.R.S. και του TV Hram του πατριαρχείου της Σερβίας. Κατά την παραμονή τους εδώ βιντεοσκόπησαν την Εορτή του Αγίου Γερασίμου, μοναστήρια και αξιοθέατα του νησιού μας με σκοπό την προβολή της Κεφαλονιάς σε 8 μισάωρες εκπομπές που θα προβληθούν στην Βοσνία-Ερζεγοβίνη, Κροατία, Μαυροβούνιο και Σερβία.

Η πρώτη εκπομπή θα προβληθεί το Σάββατο 9-11-2019 και ώρα 13:30  από την TV R.T.R.S. και στις  14-09-2019 και ώρα 20:00 από την TV Hram. Για την πραγματοποίηση αυτής της αποστολής ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Αργοστολίου κ. Θεόφιλο Μιχαλάτο.

  Ευχαριστούμε την Ionia P. Lines για τη δωρεάν μετακίνηση από Αστακό- Κεφαλονιά και αντιστρόφως την Κοινοπραξία Ionian Sea Ferries για την μετακίνηση από Αργοστόλι-Ληξούρι. Επίσης ευχαριστούμε για τη δωρεά διαμονή τους το ξενοδοχείο Mirabel αδελφών Τιμοθεάτου και το πρακτορείο  Katsouris Travel. Ευχαριστούμε για τα δωρεά γεύματα την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον Δήμο Αργοστολίου, την ταβέρνα Χερσώνας στα Τρωιανάτα, την Nefeli Anait (του κ. Χρυσάφη) στην Άσσο Κεφαλονιάς. Για την διάθεση δωρεάν προϊόντων ευχαριστούμε τον κ. Μάκη Χαρτουλιάρη οινοποιείο στην Πεσσάδα και το ζαχαροπλαστείο Χαράλαμπος Μαυροειδής στο Ληξούρι.

Επίτιμος Πρόξενος

Βίκτωρ Ρουχωτάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις