25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Πιστοποίηση Υπηρεσιών Δήμου Ληξουρίου

Ο Δήμος Ληξουρίου έχοντας ως στόχο την καλύτερη οργάνωση των Υπηρεσιών του καθώς και τη δυνατότητα διεκδίκησης και αξιοποίησης όλων των χρηματοδοτικών προγραμμάτων που κατά καιρούς προκύπτουν έθεσε ως πρώτη προτεραιότητα την πιστοποίηση των Υπηρεσιών του με σύστημα διαχείρισης ποιότητας το οποίο είναι σε συμμόρφωση με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015.

Ο έλεγχος της διαχειριστικής επάρκειας των Υπηρεσιών ολοκληρώθηκε με θετικό αποτέλεσμα για το Δήμο μας και πλέον ο Δήμος Ληξουρίου διαθέτει πιστοποιητικό με πεδίο εφαρμογής στο Σχεδιασμό , Διοίκηση , Διαχείριση και Υλοποίηση Κοινοτικών , Εθνικών και Συγχρηματοδοτούμενων Έργων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τόσο τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων και των Τμημάτων του Δήμου μας (Διοικητικών , Οικονομικών και Τεχνικών Υπηρεσιών) όσο και όλους τους εργαζόμενους για τη συνεργασία και αφοσίωσή τους στον κοινό στόχο της δημιουργίας ενός Δήμου που θα μπορεί να διαχειριστεί τις τύχες του και να διεκδικήσει αυτά που του ανήκουν.

Ο Δήμαρχος

Γιώργος Κατσιβέλης

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Ληξουρίου

CERTIFICATE ENG DIMOS LIXOURIOU ISO 9001 (1)

CERTIFICATE GR DIMOS LIXOURIOU ISO 9001
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις