Το Δ.Σ. της Κράνης συναντήθηκε με Σαμούρη και Μιχαλάτο για τα προβλήματα των εμπόρων της πόλης

Στα πλαίσια των συναντήσεων  του Συλλόγου μας με τους φορείς του τόπου το  Δ.Σ   της  ΚΡΑΝΗΣ συναντήθηκε την Τετάρτη 30/10/19 με το Δήμαρχο Αργοστολίου Θεόφιλο Μιχαλάτο και τον Αντιδήμαρχο Αργοστολίου Σπύρο Σαμούρη προκειμένου να κοινοποιήσει τα προβλήματα των εμπόρων και της πόλης.

Συζητήσαμε πολλά προβλήματα μεταξύ των οποίων τα εξής   το κυκλοφοριακό, το μεγάλο πρόβλημα του πάρκινγκ, ο φωτισμός  ,το πρόβλημα της καθαριότητας και άλλα.

Αποφασίστηκε η συνεργασία για την κοινή αποτύπωση των προβλημάτων και η κοινή προσπάθεια για τη λύση αυτών.

Επίσης  συζητήσαμε τη συνεργασία του συλλόγου μας με το Δήμο για κοινές δράσεις που θα ενισχύσουν την τόνωση του καταναλωτικού κλίματος της αγοράς.

Αναλυτικά μπορείτε να διαβάσετε τα αιτήματα στο fecebook Η ΚΡΑΝΗ -ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ   και στη σελίδα μας ekrani.gr.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Η  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΦΟΡΑΤΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ                ΣΠΑΘΗ  ΟΥΡΑΝΙΑ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις