30 Σεπτεμβρίου 2020, Τετάρτη

Έναρξη Θεατρικού Εργαστηρίου τα Τζαννάτα

Η Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ), σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τζαννάτων ανακοινώνουν την έναρξη του Θεατρικού Εργαστηρίου για την νέα σεζόν 2019-2020.

Για τέταρτη συνεχή χρονιά, ξεκινούν τα μαθήματα της μικτής  ομάδας ( Εφήβων και Ενηλίκων), ερασιτεχνών Ηθοποιών της ευρύτερης περιοχής  Ελειού Πρόννων.  Όπως και κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, θα έχουν την ευκαιρία οι μετέχοντες στο Θεατρικό παιχνίδι, την Εμψύχωση και την Δραματοθεραπεία, στην δημιουργική και ενδιαφέρουσα πορεία μας στην αναζήτηση της αρχέγονης τέχνης που σμιλεύει χαρακτήρες μυθικούς και αναδεικνύει τον πραγματικό εαυτό μας.

         Πρώτη συνάντηση Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2019, ώρα  19:00,  στο π.Δημοτικό σχολείο Τζαννάτων. 

Τηλέφωνα για εγγραφές και πληροφορίες : Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ   2671 0 25600

Πολιτιστικός Σύλλογος Τζαννάτων :κος Πετράτος Ιωάννης  6973053584

& κος   Μηλιαρέσης Νίκος 694 476 7625

Με εκτίμηση

Για την Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

ΤΟ Δ.Σ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις