Συναυλία με τον Γιώργο Χατζηνάσιο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου

Ο σύλλογός μας διοργανώνει την Παρασκευή 20.12.19 , μεγάλη συναυλία του μουσικοσυνθέτη ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΤΖΝΑΣΙΟΥ , με το μικρό συγκρότημά του στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης μας, που θα συμπράξει με την Χορωδία και Μαντολινάτα μας , κοντά στις Γιορτές των Χριστουγέννων.

Στην συναυλία θα ακουστούν τα γνωστά και πολυαγαπημένα τραγούδια του φημισμένου και πολύ αγαπητού συνθέτη μας , από δύο τραγουδιστές , αλλά και από την Χορωδία και Μαντολινάτα μας .

Στο πιάνο θα συνοδεύει και θα διευθύνει ο ίδιος ο Γιώργος Χατζηνάσιος .

Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η πρωτοβουλία – πρόσκληση του συλλόγου μας ,θα αγκαλιαστεί από τους φιλόμουσους Κεφαλονίτες ,και θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία για μια όμορφη μουσική εκδήλωση τις γιορτινές εκείνες μέρες για όλους μας !

Το ΔΣ.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις