17 Φεβρουαρίου 2020, Δευτέρα

Σύσκεψη φορέων και πολιτών στον Πόρο για τον Θολωτό Μυκηναϊκό Τάφο και την ένταξή του στο ΕΣΠΑ

Ένταξης του Θολωτού Μυκηναϊκού Τάφου στο πρόγραμμα, ΕΣΠΑ.

Πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στο πολιτιστικό κέντρο του Πόρου, πλήθος παραγόντων και κατοίκων της περιοχής. Παρουσία της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων κ. Ρόδη Κράτσα.

Στο πλαίσιο αυτό ο κύριος Γεράσιμος Μεταξάς, αναφέρθηκε αναλυτικά και συγκεκριμένα για το θέμα του θολωτού μυκηναϊκού τάφου που βρίσκεται στην περιοχή μας, προκειμένου να προωθεί για χρηματοδότηση στο πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Ο κύριος  Αντιδήμαρχος Ελειού Πρόννων Νίκος Κουρκουμέλης διάβασε το ψήφισμα και κάλεσε τους παρευρισκόμενους να το υπογράψουν.

Ευελπιστούμε και απαιτούμε αυτή η προσπάθεια μετά από 28 χρόνια να ολοκληρωθεί ούτως ώστε αυτό το μνημείο να είναι επισκέψιμο για τον τουρίστα, και για τη μνήμη αυτόν.

Γεώργιος Μεταξάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις