Έναρξη νέας χορευτικής περιόδου για τα τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου “Ιόνιος Πνοή”

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφαλονιάς και Ιθάκης “ΙΟΝΙΟΣ ΠΝΟΗ”, σας ενημερώνουμε για τις ημερομηνίες έναρξης της νέας χορευτικής περιόδου για τα Παιδικά Τμήματα και τα Τμήματα Ενηλίκων σε Αργοστόλι και Ληξούρι. Ειδικότερα:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ:
Για τα Παιδικά Τμήματα στο Αργοστόλι, η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2019 από τις 5-7 μ.μ. στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ:
Έναρξη την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 από τις 8-10 μ.μ., στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αργοστολίου.
Τα μαθήματα παραδοσιακών χορών θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, 7-10 μ.μ.
Θα λειτουργήσει και φέτος τμήμα αρχαρίων, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 7-8 μ.μ.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η πρώτη συνάντηση ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ στις 2 Οκτωβρίου 2019 είναι στις 8 μ.μ.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα του Αργοστολίου (παιδικά και ενηλίκων) μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6947 431415 και 6974 213902.

ΠΑΙΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ:
Για τα Παιδικά Τμήματα στο Ληξούρι, η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 από τις 6-7 μ.μ., στο κτίριο του ΕΠΑ.Λ. Ληξουρίου (όπου φιλοξενείται το Πετρίτσειο Γυμνάσιο).

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ:
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019, επίσης στο κτίριο του ΕΠΑ.Λ. Ληξουρίου από 7-9 μ.μ. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα τμήματα του Ληξουρίου (παιδικά και ενηλίκων) μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 26710 91333 και 6978 659344.

Οι ακριβείς ώρες των μαθημάτων όλων των τμημάτων θα οριστικοποιηθούν έπειτα από τις εναρκτήριες συναντήσεις, οπότε και θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Σας περιμένουμε με την ελπίδα να περάσουμε όλοι μαζί μια όμορφη και δημιουργική χορευτική χρονιά.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Σπύρος Γερολυμάτος Γεράσιμος Κουταβάς
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις