Ευχαριστήριο από την Χορωδία και Μαντολινάτα Αργοστολίου

Το ΔΣ. της ΧΟΡΩΔΙΑΣ & ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ , θέλει να ευχαριστήσει θερμά και ξεχωριστά την οικογένεια ΣΠΥΡΟΥ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ , και τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου ΛΑΣΣΗ, στην Λάσση του Αργοστολίου , για την απλόχερη φιλοξενία της Ιταλικής Χορωδίας από το ΤΟΛΕΝΤΙΝΟ , που θα πάρει μέρος στην 35η ΔΙΕΘΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ , κατά το τριήμερο 28-30/9/2019.

Χωρίς την απλόχερη αυτή φιλοξενία ΔΕΝ θα ήταν δυνατή η παρουσία της αξιόλογης αυτής 25μελούς  Ιταλικής χορωδίας στο νησί μας και η συμμετοχή της στην 35η ΔΧΣΚ..

Για τους πιό πάνω λόγους ένα ΘΕΡΜΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από τον Σύλλογό μας στους χορηγούς της εκδήλωσης , με την ευχή , το παράδειγμα τους να το ακολουθήσουν και άλλοι συμπατριώτες μας για το καλό του τόπου μας και του νησιού μας !

Το ΔΣ./ 22.9.19
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις