17 Φεβρουαρίου 2020, Δευτέρα

Το παράδειγμα της Αναστασίας Γερολυμάτου μας δίνει δύναμη για να πετύχουμε τους στόχους μας

Με αφορμή το διάπλου Κεφαλονιάς – Κυλλήνης με ιστιοσανίδα από την συμπατριώτισσά μας Αναστασία Γερολυμάτου.

Με χαρά πληροφορήθηκα τον επιτυχή διάπλου Κεφαλονιάς-Κυλλήνης με ιστιοσανίδα από τη συμπατριώτισσά μας Αναστασία Γερολυμάτου.

Το παράδειγμα της Αναστασίας Γερολυμάτου είναι η απόδειξη πως μαζί η τόλμη και η αισιοδοξία μπορούν να μας δώσουν τη δύναμη να ξεπεράσουμε τον εαυτό μας και να κάνουμε τα όνειρά μας στόχους και τους στόχους μας πραγματικότητα.

Είναι η πυξίδα που μας δείχνει πως με σκληρή δουλειά, θάρρος και μεθοδικότητα είμαστε ικανοί να σταθούμε όρθιοι, απέναντι στο κύμα της αναβλητικότητας και της ήσσονος προσπάθειας.

Η κυρία Γερολυμάτου, η Αναστασία μας, μας δείχνει τον δρόμο. Την συγχαίρω θερμά με την πεποίθηση πως θα συνεχίσει να μας χαρίζει χαμόγελα, ελπίδα και δύναμη.

Παναγής Καππάτος

Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις