30 Σεπτεμβρίου 2020, Τετάρτη

Με επιτυχία ο 4ος αγώνας δρόμου Κουνόπετρα 2019

Την περασμένη Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 έγινε ο 4ος αγώνας δρόμου από τον σύλλογο ΚΟΥΝΟΠΕΤΡΑ σε συνεργασία με το σύλλογο δρομέων Κεφαλονιάς .

Έγιναν αγώνες δρόμου για μικρά παιδιά και οι αγώνες των 5 km και 10 km για όλους τους υπόλοιπους αθλητές. Η συμμετοχή αθλητών ήταν μεγάλη και υπήρξαν και συμμετοχές από άλλα μέρη της χώρας μας.
Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με την βράβευση των αθλητών και πλούσιο μπουφέ γλυκών από τις γυναίκες των χωριών μας.
Στο σημείο αυτό πρέπει να ευχαριστήσουμε και μερικούς φίλους του συλλόγου μας που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαν να γίνουν οι αγώνες αυτοί.
Ευχαριστούμε λοιπόν για την βοήθεια τους , Σαμολη Βάνια ,Φωκά Κατερίνα ,Αραβαντινού Μαρίνα ,Ιωαννατο Σπύρο ,Μουρελατος Κοσμάς, Μεσσάρης Τζερυς ,Βολτερα Όλγα ,Βολτερας Δημήτρης ,Μαρία Κωστοπούλου,Σταθάτος Διονύσης ,Κρεμμύδας Γιώργος,Πρεντανος Τάσος και τις γυναίκες των χωριών μας που είναι πάντα δίπλα μας και προσφέρουν την βοήθεια τους σε ότι χρειαστούμε.
Να είμαστε όλοι καλά να βρεθούμε του χρόνου πάλι μαζί .
Εκ του ΔΣ του συλλόγου ΚΟΥΝΌΠΕΤΡΑΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις