30 Σεπτεμβρίου 2020, Τετάρτη

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήρια μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας μας. Εύχομαι η νέα αυτή προοπτική, να αποτελέσει την απαρχή της εκπλήρωσης όλων των προσδοκιών της ζωής τους.

Συγχαίρω επίσης τους εκπαιδευτικούς αλλά και τις οικογένειες των επιτυχόντων, που στήριξαν την προσπάθεια των παιδιών.

Για τους μαθητές και μαθήτριες, που δεν τα κατάφεραν, τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια τους, καθώς είναι βέβαιο ότι στην διαδρομή τους θα υπάρξουν πολλοί στόχοι που θα πρέπει να επιτευχθούν και τους εύχομαι ολόψυχα να τους πετύχουν.

Η γνώση όπως και τα όνειρα δεν έχουν ουρανό. Ας μη ξεχνάμε ποτέ πως το κλειδί της επιτυχίας είναι να επικεντρώνουμε τη συνείδηση μας σε αυτά που θέλουμε και όχι σε αυτά που φοβόμαστε.

Ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Μαρκάτος Δημήτριος
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις