Ο PALMOS983 & ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σας προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη από μουσική την Κυριακή 11 Αυγούστου στο Ληξούρι

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς και ερμηνευτές της σύγχρονης μουσικής σκηνής, μετά από ένα δημιουργικό χειμώνα που έφερε νέα τραγούδια και   καινούριες συνεργασίες συνεχίζει και αυτό το καλοκαίρι το μουσικό ταξίδι του με μια σειρά συναυλιών σε Ελλάδα και Κύπρο.Τα καινούρια τραγούδια αλλά και οι διασκευές έρχονται και αγκαλιάζουν τα παλαιότερα που όλοι έχουμε τραγουδήσει και που έχουν συνδεθεί με μερικές από τις πιο αγαπημένες στιγμές της ζωής μας.

Από το «Άγγιγμα Ψυχής» , το « Μόνο στα Όνειρα» , «Χωρίς Αναπνοή» και το «Πάρτι», το «Δεν Φεύγω» , το «Για Σένα» και το «Όλα ή Τίποτα», «το Καλοκαίρι μου» ,μέχρι το «Έρωτας Αγκάθι», την «Σαϊτιά» από την συνεργασία του με την Λίνα Νικολακοπούλου αλλά και το «Ένα Πρωινό» και «Άνοιξη» (Da Capo, Από την Αρχή).

O PALMOS983 & Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σας  προσκαλούν σε μια βραδιά γεμάτη από μουσική, μελωδίες, όμορφα συναισθήματα και καλή διάθεση. Σε μια βραδιά που η δύναμη της μουσικής μας φέρνει όλους κοντά, χέρι με χέρι, να τραγουδήσουμε και να χορέψουμε για όλα όσα μας ενώνουν.

Στο πανέμορφο Ληξούρι στο “Μουσικό Λιμάνι” (στην θεση ΒΡΑΠΧΙΟΝΑΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΤΟΥ Ι)  ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δίνει το  δικο του παρόν  με μια μοναδική συναυλία γεμάτη από ελληνικές νότες και χρώματα ….

Τον συνοδεύουν οι μουσικοί :  Σόλωνας Αποστολάκης (πιάνο –πλήκτρα, ενορχήστρωση), Σπύρος Μάζης (μπάσο), Γιώργος  Μητσοτάκης (τύμπανα), Ιάσονας Μαυρογεώργος (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα), Στέλιος Κατσατσίδης (ακορντεόν), Γιώργος Δούσος (πνευστά).

Οι Τεχνικοί ήχου: Αντώνης Μωραΐτης, & Σταύρος Συκιανάκης

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ:  10 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 15 ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ :

ΚΕ.ΔΗ.ΚΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΦΑΛΟΣ, ΒΙΒΛΕΙΟΠΩΛΕΙΑ ΣΤΑΜΑΤΕΛΑΤΟΣ , ΣΠΑΘΗΣ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΑ , ΒΙΒΛΕΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΤΡΑΤΟΣ, ΑΠΕΡΓΗΣ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ,  ΤΡΑΤΑΜΕΝΤΟ (ΑΓΙΟΣ ΘΩΜΑΣ)  ΚΑΦΕΠΩΕΙΟΝ (ΚΟΚΥΛΙΑ)  GRECOS’ CAFE

ΛΗΞΟΥΡΗ : ΒΙΒΛΕΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ -HAPY HOUSE

ΣΚΑΛΑ : ΒΙΒΛΕΙΟΠΩΛΕΙΟ ΠΕΤΡΑΤΟΣ  & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΚΑΛΑΣ

ΠΟΡΟΣ: MOCCA CAFE

ΣΑΜΗ : ΒΙΒΛΕΙΟΠΩΛΕΙΟ ΜΑΜΟΥΘ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ : 21,30