Προβολή της Κεφαλονιάς, Ζακύνθου και Ιθάκης σε τηλεοπτικά μέσα της Αυστρίας

Στο πλαίσιο της συνεργασίας τηςΠεριφέρειας Ιονίων Νήσων με το Γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών της Αυστρίας “GEUSTV– Television & Film Production”, την περασμένη Κυριακή 28/07/2019 προβλήθηκαν σε τουριστικού ενδιαφέροντος τηλεοπτικές εκπομπές, (2) δυο βίντεο με περιεχόμενο την Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Ιθάκη.

Πρόκειται για το μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι “Oe24.TV”, στο οποίο προβλήθηκε βίντεο διάρκειας 20΄ (είκοσι λεπτών) στην ταξιδιωτική εκπομπή “BesserReisen” και στο “KRONE.TV- REISEN” διάρκειας 05΄ και 25΄΄ (πέντε λεπτά και εικοσιπέντε δευτερόλεπτα).

Τα παραπάνω βίντεο θα είναι αναρτημένα επί τρίμηνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των καναλιών, ώστε να μεγιστοποιηθεί η απήχηση στο κοινό.

Στα συγκεκριμένα βίντεο αναδεικνύονται όχι μόνον οι φυσικές ομορφιές των νησιών μας αλλά και τα τοπικά προϊόντα, η γαστρονομία, η τοπική κουλτούρα, καθώς επίσης και η ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ των νησιών.

Υπενθυμίζουμε ότι προ διετίας σε συνεργασία με το συγκεκριμένο γραφείο τηλεοπτικών παραγωγών είχε γίνει αντίστοιχη δράση για την Κέρκυρα, τους Παξούς, την Λευκάδα και το Μεγανήσι.

Παραθέτουμε του κόμβους των ως άνω εκπομπών:

βίντεο, διάρκειας 20 λεπτών : http://www.besserreisen.tv/
βίντεο, διάρκειας 5:25 λεπτών: https://www.krone.at/video-reisen

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ  ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις