Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής την Παρασκευή 21 Ιουνίου στο Αργοστόλι

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Η Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής γιορτάστηκε πρώτη φορά 21 Ιουνίου πριν είκοσι χρόνια στη Γαλλία. Έκτοτε έχει διαδοθεί και γιορτάζεται κάθε τέτοια μέρα από είκοσι δύο περίπου χώρες.

Η Φιλαρμονική Αργοστολίου της ΚΕΔΗΚΕ «Διονύσιος Λαυράγκας», υπό την διεύθυνση του αρχιμουσικού Βασίλη Περλικίδη, τιμά την Ευρωπαϊκή ημέρα μουσικής, & συμμετέχει με συναυλία όπου θα εμφανισθούν η Μπάντα & το Κουαρτέτο Σαξοφώνων της Φιλαρμονικής Αργοστολίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ.),  στον Πεζόδρομο Π. Βαλλιάνου, την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 21:00.  

Η δημοτική Φιλαρμονική «Διονύσιος Λαυράγκας» της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κεφαλονιάς, είναι ένα πολιτιστικό κύτταρο της πόλης μας. Ολοχρονικά παρέχει δωρεάν μουσική διδασκαλία σε παιδιά από 8 ετών και πάνω με σκοπό την μουσική και πνευματική τους καλλιέργεια. Μετέχει σε κάθε εκδήλωση του Δήμου σε λιτανείες, παρελάσεις και συναυλίες. Έχει εκπροσωπήσει επάξια τον Δήμο και εκτός Κεφαλονιάς, στο Μεσολόγγι, τη Ζάκυνθο, την Αθήνα, την Πάτρα και αλλού.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. &

Ε.Σ. Πολιτισμού – Αθλητισμού – Νέας Γενιάς

Άγγελος Δ. Κωνσταντάκης

 
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις