Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αριστοτέλης Μπατιστάτος επισκέφθηκε το τοπικό παράρτημα του ΟΑΕΔ

Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αριστοτέλης Μπατιστάτος επισκέφθηκε το τοπικό παράρτημα του ΟΑΕΔ και ενημερώθηκε από την προϊσταμένη του ΚΠΑ2 Αργοστολίου κ. Ζηνοβία Βαβάση για την πορεία των προγραμμάτων επιδότησης εργασίας σε μακροχρόνια άνεργους καθώς επίσης και για τα προγράμματα 8μηνης κοινωφελούς εργασίας στα οποία δόθηκε παράταση.

Ενημερώθηκε για την εξέλιξη του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού τόσο για τους παρόχους όσο και για τους 245 ωφελούμενους οι οποίοι έχουν υποβάλει αίτηση στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Τέλος ενημερώθηκε για την έγκριση του ΔΣ του ΟΑΕΔ (αναμένεται η Υπουργική απόφαση) για την απόδοση με χρησιδάνειο στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης δύο αιθουσών του κτιρίου του πρώην ΟΕΚ προκειμένου να στεγάσει δράσεις του.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις