Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να κάνει την διαφορά και στα νησιά μας

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να κάνει την διαφορά και στα νησιά μας .
Η εκλογική μάχη για τίς βουλευτικές εκλογές στίς 7 του Ιουλίου βρίσκεται στην τελική της ευθεια .
Η Κεφαλονιά και η Ιθάκη πάντα στην πρώτη γραμμή δίνει το μεγάλο παρόν και σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση .
Η απόφαση του Κυριακου Μητσοτάκη για την συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας είναι αποδεκτή και χρειάζεται συστράτευση , ενότητα καί αγώνα .
Αυτή την ώρα που η παράταξη μας μας χρειάζεται ας μην λείψει κανείς από το προσκλητήριο . Μεμψιμοιρίες και προσωπικές αντιδικίες και πίκρες ας παραχωρήσουν την θέση τους στην ενότητα , την προοπτική και την δυναμικη παρουσία της παράταξης μας και σε αυτή την εκλογική μάχη .
Η καταστροφική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να φύγει ανεπιστρεπτί .
Η ανυπαρξία βουλευτικής εκπροσώπησης του νόμου μας τα τελευταία χρόνια από την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ , η ουσιαστική εγκατάλειψη των νησιών μας από εργα υποδομής , η εγκατάλειψη των Σεισμοπλήκτων περιοχών της Παλικης , η αδιαφορία για ουσιαστική αναβάθμιση των νησιών μας , η διάλυση και φτωχοποίηση. της μεσαίας τάξης , η βαρειά φορολογία και η τέλεια αδιαφορία γιά κοινωνική και οικονομική πρόοδο έχουν φέρει την Κεφαλονια και την Ιθάκη μας σε πλήρη στασιμότητα .
Ας αλλάξουμε λοιπόν και εδώ σελίδα και ας δώσουμε προοπτική ανάπτυξης και προόδου και στα νησιά μας .
Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μπορεί να κάνει την διαφορά .
Αργοστόλι 17/6/2019

ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΟΥΡΗΣ

τ. Αντιπεριφερειαρχης Κεφαλληνίας κ´Ιθάκης
Περιφερειακος Συμβουλος ΠΙΝΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις