Λαβράκι Κεφαλονιάς με «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης»  τριών χρυσών αστεριών από το InternationalTaste Institute, 2019

Λαβράκι Κεφαλονιάς με «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης»  τριών χρυσών αστεριών από το InternationalTaste Institute, 2019

 

Τα Ιχθυοτροφεία Κεφαλονιάς έλαβαν για δεύτερη συνεχόμενη τριετία το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης», με τη μέγιστη διάκριση των τριών χρυσών αστεριών.

 Έχοντας λάβει το αντίστοιχο βραβείο το 2016, το μοναδικής ποιότητας και γεύσης λαβράκι Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς αξιολογήθηκε εκ νέου το Μάιο στο πλαίσιο των τυφλών γευστικών δοκιμών του International TasteInstitute (πρώην International Taste and Quality Institute) στις Βρυξέλλες, και απέσπασε την ανώτερη βαθμολογία για τη γεύση, την υφή καθώς και άλλα βασικά χαρακτηριστικά.

 Η σημαντική αυτή διάκριση, προερχόμενη από ένα πάνελ διεθνώς αναγνωρισμένων και βραβευμένων Ευρωπαίων σεφ, επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά την απόλυτη δέσμευση της εταιρίας στη διάθεση προϊόντων υψηλής γεύσης και ποιότητας στις διεθνείς αγορές, με την εγγύηση της υπεύθυνης και πιστοποιημένης παραγωγής σύμφωνα με πρότυπα βιώσιμης υδατοκαλλιέργειας.

 Το Βραβείο-το οποίο πιστοποιεί την «εξαιρετική γεύση» με γευστική βαθμολογία >90%- θα συνοδεύει τα προϊόντα των Ιχθυοτροφείων Κεφαλονιάς για τα επόμενα 3 χρόνια.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις