Συνεχίζονται οι προπονήσεις των τμημάτων Μίνι και Παιδικού του ΚΑΟ

Ο ΚΑΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ

Οι προπονήσεις των τμημάτων ΜΙΝΙ και ΠΑΙΔΙΚΟΥ συνεχίζονται και τους καλοκαιρινούς μήνες υπό την επίβλεψη του coach Δαμκαλή. Οι μικροί μας αθλητές θα περάσουν από εργομετρικές μετρήσεις και θα συμμετέχουν σε συγκεκριμένο πρόγραμμα προπονήσεων με σκοπό την ατομική τους βελτίωση. Ταυτόχρονα οι μικρότεροι αθλητές του αντρικού τμήματος θα πάρουν μέρος σε προπονητικό πρόγραμμα τους μήνες της μεταβατικής περιόδου με πρωινές και απογευματινές προπονήσεις σε γήπεδο και γυμναστήριο.

ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΟ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Στα πλαίσια της Ελληνοσερβικής φίλιας, η προετοιμασία του παιδικού ξεκινάει από τη Σερβία. Το συγκεκριμένο τμήμα θα ταξιδέψει στο Vosdovac από τις 20/6 ως 28/6 συμμετέχοντας σε εντατικό πρόγραμμα προπονήσεων. Εμπειρίες μοναδικές και παντοτινές για τα παιδιά μας.

ΕΥΧΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΚ

Το ΔΣ του ΚΑΟ εύχεται τα καλύτερα στη νέα διοίκηση του ΑΣΚ. Πραγματικά χαιρόμαστε που στο νέο ΔΣ συμπεριλαμβάνονται άνθρωποι οι οποίοι αγαπούν το άθλημα. Είμαστε εδώ να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα με βασικό άξονα το μπάσκετ και όχι το πορτοφόλι μας.

Εκ του ΔΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις