Επίσκεψη του τηλεοπτικού συνεργείου “Geus Tv – Television & Film Production” από την Αυστρία

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ “Geus Tv – Television & Film Production”

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΖΑΚΥΝΘΟ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για τη διαρκή στήριξη του τουριστικού ρεύματος από αγορές του εξωτερικού, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Ζάκυνθο, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη,  του τηλεοπτικού συνεργείου “Geus Tv – Television & Film Production” από την Αυστρία, με εξαμελές συνεργείο.

Από τα γυρίσματα θα δημιουργηθεί video διάρκειας 3′ και το οποίο θα προβληθεί στο μεγάλης εμβέλειας τηλεοπτικό κανάλι  ‘Oe 24 .TV’  την εβδομάδα 20 – 27 Ιουλίου και θα επαναληφθεί τον προσεχή Δεκέμβριο. Επίσης θα αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του καναλιού (Instagram, Youtube, Facebook).

Τα γυρίσματα στην Ζάκυνθο έγιναν από 30 Μαΐου έως 03 Ιουνίου και εν συνεχεία στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη έως τις 07 Ιουνίου.

Η Π.Ι.Ν ευχαριστεί στη Ζάκυνθο για την προσφορά των, το εστιατόριο “Casa Playa” (κ. Σπύρου Τυρογαλά), την winery “Γράμψα” και το κατάστημα Γκούσκου (προσφορά δώρων τοπικής παραγωγής).

Στην Κεφαλονιά  τα εστιατόρια “Καραβόμυλος” (κ. Τάσος Μωραϊτης) και “στο..Ψητό” (κ. Χρήστος Καμπανός), το οινοποιείο του κ. Γεράσιμου Χαρτουλιάρη, το εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων κ. Διονύση Καππάτου, την κοινοπραξία πλοίων “Ταξιάρχης” για την μεταφορά  του συνεργείου από άγιο Νικόλαο Ζακύνθου στην Πεσσάδα Κεφαλονιάς και από το Αργοστόλι στο Ληξούρι. 

Στην Ιθάκη την Ψαροταβέρνα “Οδυσσέας” στις Φρίκες, την Τμηματάρχη του Επαρχείου Ιθάκης κ. Μαρία Ανδριανάτου για την υπέροχη ξενάγηση καθώς και τον Έπαρχο κ. Σπύρο Τσιντήλα για την οργάνωση.

Επίσης το πλοίο “Ionion Pelagos” (κ. Μιχάλη Λιάτο) για την μεταφορά του συνεργείου  από την Κεφαλονιά στην Ιθάκη και επιστροφή.

Τέλος τον Προϊστάμενο του Τμήματος  Παιδείας της Π.Ε. Κεφαλονιάς κ. Μηνά Κλαουδάτο που είχε την φροντίδα και την ενεργό συμμετοχή στην Κεφαλονιά.

Η άψογη συνεργασία της Π.Ι.Ν με τούς φορείς και τις επιχειρήσεις, δεν φέρνει μόνο θετικά αποτελέσματα, αλλά δημιουργεί μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες, βγάζοντας στην επιφάνεια τον παράγοντα “άνθρωπο”, κάτι που είναι το κυρίαρχο σε κάθε προορισμό!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΣΠΥΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις