Ανδρέας Κωνσταντάτος: Πάει κι ο Τσίπρας…

Γράφει ο Ανδρέας Κωνσταντάτος

Για πρώτη φορά στην πολιτική ιστορία της χώρας μας, πρωθυπουργός που ηττάται, σε ευρωεκλογές, αναγκάζεται να παραιτηθεί και να προσφύγει, αμέσως σε εθνικές εκλογές.

Θα μπορούσε όμως, να κάνει αυτό που έκανε, ο  Κώστας Καραμανλής του 2009 .  Οδήγησε τη χώρα σε οικονομικά αδιέξοδα, αλλά στις εκλογές του 2009, έκανε το λιγότερο που μπορούσε .Δεν έταξε αυξήσεις σε κανέναν, δεν υποσχέθηκε δουλειές και μειώσεις φορολογίας.Θα πείτε δεν είναι το ίδιο. Σωστά. Έχουμε όμως τον κ. Τσίπρα, που φόρτωσε στη χώρα,  ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, που καθυστέρησε έτσι την έξοδο μας από τα προγράμματα, που έχει δεσμεύσει τους επόμενους, με  υπερπλεονάσματα και λιτότητα, για πολλά χρόνια, που έχει υποθηκεύσει τη δημόσια περιουσία για 99 χρόνια.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις