2η Αναβολή τριήμερου αφιερώματος «Κουμ κουάτ, το χρυσό πορτοκάλι της Κέρκυρας»

H ΙΟΝΙΟΣ Βιβλιοθήκη της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ανακοινώνει δεύτερη αναβολή για το προγραμματισμένο τριήμερο αφιέρωμα με τίτλο «Κουμ κουάτ, το χρυσό πορτοκάλι της Κέρκυρας»,  λόγω μη αποπεράτωσης των ζημιών  που προκλήθηκαν στις υδραυλικές εγκαταστάσεις του κτηρίου ICOMOS  (Λ.Πειραιώς 73, Αθήνα) του Υπουργείου Πολιτισμού.

Το τριήμερο αφιέρωμα θα πραγματοποιηθεί σε νέο χώρο και μετά τις διακοπές του καλοκαιριού, σε ημερομηνίες και ώρες που θα ανακοινωθούν με νέα ενημέρωση.

Η Έφορος κα Εύη Ρούτουλα και τα μέλη της επιτροπής εποπτείας της  ΙΟΝΙΟΥ βιβλιοθήκης της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΤΑΝΗΣΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ζητούν την κατανόηση για την αναστάτωση, η οποία οφείλεται σε εξωγενείς παράγοντες και εύχονται καλό καλοκαίρι.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις