Συμπαράσταση στις νέες κινητοποιήσεις των εργαστηριακών ιατρών

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κεφαλονιάς -Ιθάκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στις νέες κινητοποιήσεις τις οποίες  εξήγγειλαν οι Ενώσεις Εργαστηριακών και Κλινικοεργαστηριακών Ιατρών, αντιδρώντας στις συνεχείς περικοπές, στις υποτιμολογήσεις των εξετάσεων, στην επιβολή υποχρεωτικών επιστροφών (clawback) και υποχρεωτικών εκπτώσεων (rebate) που έχουν οδηγήσει το κλάδο σε εξόντωση, το σύνολο των ιατρών σε δραματική υποβάθμιση και τους πολίτες σε αποστέρηση των εργαστηριακών ιατρικών εξετάσεων, τις οποίες έχουν απόλυτη ανάγκη.

Ο  Ιατρικός Σύλλογος βρίσκεται αλληλέγγυος προς τους εργαστηριακούς ιατρούς και καλεί ολόκληρη την ιατρική κοινότητα και τους κοινωνικούς φορείς να συμπαρασταθούν με κάθε τρόπο στον αγώνα τους.

Τα εργαστήρια θα παραμείνουν κλειστά  Δευτέρα 10/6/19  και Τρίτη 11/6/19.Μετά την συνάντηση των εκπροσώπων των εργαστηριακών ιατρών με τον Υπουργό Υγείας που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 11/6/2019 ,θα επαναπροσδιοριστεί η κατάσταση και θα ληφθούν νέες αποφάσεις.

 Η Πρόεδρος                                                                                                     Ο Γ. Γραμματέας

  ΣΟΦΙΑ ΖΑΦΕΙΡΑΤΟΥ                                                                   ΦΩΤΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΑΤΟΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις