30 Σεπτεμβρίου 2020, Τετάρτη

Ο Υπερίων ευχαριστεί την κα Μαρία Χρυσικού και τους συνεργάτες της παράστασης «Matilda και… κ. Φοβοτρομάτου… (ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα…)

 

 Ένωση Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Α.μεΑ. «ΥΠΕΡΙΩΝ»

 

Το Διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» σε πρόσφατη συνεδρίαση του αποφάσισε να ευχαριστήσει την κα. Μαρία Χρυσικού και όλους τους συντελεστές της μουσικοχορευτικής παράστασης – μιούζικαλ με τίτλο «Matilda και… κ. Φοβοτρομάτου… (ένα σχολείο διαφορετικό από τα άλλα…)» που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 στο θέατρο “Ο ΚΕΦΑΛΟΣ” .

Η συνεχιζόμενη οικονομική υποστήριξη της κας. Μαρίας Χρυσικού προς την Ένωση μας αποδεικνύει για μία ακόμα φορά, τα συναισθήματα αλληλεγγύης, αγάπης και σεβασμού, της προς τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας.

Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ.,

Η Πρόεδρος,

Σοφία Μαροπούλου – Ζαφειράτου.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις