Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου με επιτυχία το Μαθητικό Φεστβάλ της ΚΝΕ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου με επιτυχία, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, το Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στο Αργοστόλι.

Στο χώρο του Ταχυδρομείου είχε στηθεί έκθεση αφιερωμένη στους αγώνες των μαθητών την χρονιά που πέρασε, αλλά και στις εκλογικές μάχες του επόμενου διαστήματος, η οποία καλούσε τη νεολαία «να ψηφίσει με τον τρόπο που αγωνίζεται! Να κάνει τη διαφορά με το ΚΚΕ!». Στην εκδήλωση που ακολούθησε χαιρετισμό απεύθυνε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αργοστολίου με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Γιάννης Κουρούκλης, ενώ μουσικό πρόγραμμα έκανε ο Dj ANGEL και οι LUST BLAZE. Στο τέλος της βραδιάς έγινε βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά ποδοσφαίρου 5x5 που είχε προηγηθεί.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις