25 Σεπτεμβρίου 2020, Παρασκευή

Δυναμικά μπαίνει στην εκλογική μάχη ο Γιώργος Καλιτσουνάκης

Μία ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε για τους δημότες η ανακοίνωση του συνδυασμού Αλέξανδρου Παρίση καθώς στη μάχη για τη δημοτική κοινότητα Αργοστολίου ανακοινώθηκε η συμμετοχή του πρώην Λιμενάρχη Γιώργου Καλιτσουνάκη, ο οποίος διατηρεί πολλές συμπάθειες στο εκλογικό σώμα ενώ θεωρείτε και πρόσωπο κοινής αποδοχής.

Ας δούμε όμως τι έγραψε ο ίδιος:

Όταν έρχεται η ώρα των διλημμάτων, έρχεται και η ώρα των αποφάσεων. Θεωρώ ότι η αναμόρφωση του Αργοστολίου και η μετατροπή του σε μια σύγχρονη νησιωτική πρωτεύουσα επιβάλλει να συμβάλλουμε όλοι μας στο να συνεχισθεί αυτή η ανοδική πορεία για την Κεφαλονιά. Από την πλευρά μου είχα πάντοτε ως αρχή μου την στήριξη του πολίτη και αυτό δεσμεύομαι να πράξω και στην περίπτωση που το εκλογικό σώμα του Αργοστολίου μου δώσει την δυνατότητα να υπηρετήσω την Κεφαλονιά και από την θέση του αιρετού. Γνωστοποιώ στους φίλους μου ότι στην ερχόμενη εκλογική αναμέτρηση θα είμαι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος Αργοστολίου με τον συνδυασμό της ΙΣΧΥΡΗΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ .
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις