Βράβευση της Κεφαλονιάς ως νησιού τις καλύτερες επιδόσεις στο θαλάσσιο τουρισμό

Εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 10 Μαΐου στη Μαρίνα Ζέας στον Πειραιά, το 18ο East Med Yacht Show, μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις διεθνώς για τον θαλάσσιο τουρισμό.
Η έκθεση διεξάγεται για τέταρτη συνεχή χρονιά στην πόλη και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
Στα εγκαίνια της έκθεσης βραβεύθηκε η Κεφαλονιά ως το νησί με τις καλύτερες επιδόσεις στον θαλάσσιο τουρισμό!!
Ο Γεώργιος Αλεξανδράτος, εκπρόσωπος Ναυτικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, στην ομιλία του εξήρε τις ομορφιές του νησιού μας, επαίνεσε τους κατοίκους για τη φιλοξενία τους και απαρίθμησε τους λόγους για τους οποίους θα επιλέξει κάποιος για τις διακοπές του, την Κεφαλονιά!
Το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Τουρισμού Βαγγέλη Κεκάτο και τον Ανδρέα Ζαπάντη.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε η Πρόεδρος της Αδελφότητας Μαριολένη Νεοφύτου.Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις