20 Ιανουαρίου 2020, Δευτέρα

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ: Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία

Η 12η Μαΐου 2019, δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, είναι η Ημέρα της Μητέρας. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη Ημέρα, κατά την οποία σε όλη τη χώρα θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις τιμητικές για τη Μητέρα.

Αυτήν την ημέρα επέλεξε η Ιακωβάτειος Βιβλιοθήκη για να παρουσιάσει ένα ενδιαφέρον βιβλίο. Πρόκειται για το τελευταίο βιβλίο της Αναστασίας Κουρουπού με το χαρακτηριστικό τίτλο “Οδηγός επιβίωσης για μαμάδες με κόρες στην εφηβεία”.

Η γυναίκα ζει την εφηβεία δύο φορές. Η πρώτη είναι η δική της, η δεύτερη της κόρης της. Η συνύπαρξη της μητέρας με την έφηβη κόρη είναι περίοδος εκπλήξεων, ανατροπών και απρόβλεπτων καταστάσεων. Μια δοκιμασία στις αντοχές της μητέρας”.

Σημειώνουμε ότι η συγγραφέας Α. Κουρουπού είναι υποψήφια για τα Βραβεία Βιβλίου Public.

Η παρουσίαση θα γίνει στο Μουσείο Ληξουρίου, την Κυριακή, 12 Μαΐου, 7 μ.μ.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν:

— η Αλεξάνδρα Σαλούστρου, υπεύθυνη πωλήσεων Vodafone Aργοστολίου,

— η Ευδοκία Περάτη, ιδιωτική υπάλληλος και μητέρα έφηβης,

— η συγγραφέας Αναστασία Κουρουπού.

Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα. Η θεματολογία των τραγουδιών σχετίζεται με τη μητέρα και τη σχέση μητέρας και κόρης.

Θα παίξουν:

Αλέξανδρος Λυκούρας, ακορντεόν,

Μάκης Πετράτος, κιθάρα,

Παντελής Σκιαδαρέσης, κιθάρα, κοντραμπάσο.

Θα τραγουδήσουν: Μάκης Πετράτος και Παντελής Σκιαδαρέσης.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

Είναι σε εξέλιξη η διαδικασία της ίδρυσης Συλλόγου Φίλων της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης. Έχει ήδη ολοκληρωθεί η σύνταξη ενός προσχεδίου Καταστατικού, το οποίο θα σταλεί σε όσους/ες συμπολίτες/ισσες είχαν παρευρεθεί στην πρώτη συνάντηση (4 Απριλίου) – είναι στη διάθεση όποιου/ας μας το ζητήσει – προκειμένου να το μελετήσουν, με στόχο μέσα στο επόμενο διάστημα να πραγματοποιηθεί η ιδρυτική συνέλευση.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας. Δείτε τους Όρους Χρήσεις