20 Ιανουαρίου 2020, Δευτέρα

Η Ελένη Κονταρά-Αλιβιζάτου στο πλευρό του Γιώργου Κατσιβέλη-Το Πρόγραμμα Περιοδειών του Γιώργου Κατσιβέλη στα χωριά της Παλλικής

Συνεχίζονται και αυτήν την εβδομάδα οι συναντήσεις του Υποψηφίου Δημάρχου Ληξουρίου κ. Γ.κατσιβέλη, με κατοίκους των χωριών της Παλλικής.
Το πρόγραμμα για αυτήν την εβδομάδα έχει ως εξής:
– Δευτέρα 6/5/19 τις 20:00 στο Κοινοτικό Γραφείο Χαβριάτων και τις 21:00 στα Χαβδάτα στα δυό καφενεία του χωριού (“Γιολάντα” και “Μπίλι”).
– Τρίτη 7/5/19, τις 20:00 στο Κοινοτικό Γραφείο Φαβατάτων και τις 21:00 στο κτήριο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μονοπωλάδων.
– Τετάρτη 8/5/19 τις 20:00 στο Μουσείο Καμηναράτων.

 
Σαν Συνδυασμός επιλέξαμε με πολύ προσοχή τους συνεργάτες μας. Έχουμε την τιμή να στελεχώνουν το Ψηφοδέλτιο μας άνθρωποι του μεροκάματου, αγαπητά στην κοινωνία και το σημαντικότερο άνθρωποι αυθεντικοί.
Σήμερα καλοσωρίζουμε στον Συνδυασμό μας την Ελένη Κονταρά-Αλιβιζάτου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση υποψηφιότητάς της.

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες,

Αποφάσισα μετά από ώριμη σκέψη να στηρίξω την Παράταξη “Δύναμη Αξιοπιστίας και Προόδου”, στο πλευρό του Υποψηφίου Δημάρχου Ληξουρίου Γεώργιου Κατσιβέλη.
Γεννήθηκα και κατοικώ μόνιμα στο Ληξούρι. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τις ανάγκες αυτού του τόπου μιάς και στο παρελθόν έχω εκλεγεί και ήμουν ενεργό μέλος των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων σε Δημοτικό και Γενικό Λύκειο Ληξουρίου.
Πρωταρχικό στόχο μέσα από την συμμετοχή μου στα κοινά, αποτελούν τα παιδιά όλης της Παλλικής, διότι αυτά είναι το μέλλον του τόπου μας.
Έτσι θέλω να πιστεύω ότι μπορώ να παλέψω για έναν Δήμο δίκαιο και οργανωμένο.
Ζητώ, λοιπόν, συνειδητά την στήριξή σας στις εκλογές της 26ης Μαϊου, έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας.
Με εκτίμηση,
Ελένη Παν. Κονταρά – Αλιβιζάτου

Από το Γραφείο ΤύπουΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας. Δείτε τους Όρους Χρήσεις