20 Ιανουαρίου 2020, Δευτέρα

Η Ισχυρή Κεφαλονιά είναι εδώ έτοιμη για νέα νίκη!!!

Είναι γνωστό ότι σε μια ελεύθερη δημοκρατική κοινωνία όλοι έχουν δικαίωμα να εκφράζονται ή να κάνουν θόρυβο ακόμα και οι ισχυρές ή ισχνές μειοψηφίες ακόμα και οι γραφικές φωνές.

Έρχεται όμως η στιγμή που η ομίχλη καθαρίζει το πολιτικό νέφος φεύγει και αποδεικνύεται η πραγματικότητά με τον πλέον διαυγή τρόπο. Μια τέτοια στιγμή έζησε σήμερα ο δήμαρχος Κεφαλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης και οι πολιτικοί συνεργάτες του καθώς για άλλη μια φορά φάνηκε πως η πλειοψηφία των Κεφαλλονιτών στηρίζουν την παρούσα δημοτική αρχή που μέσα στα χρόνια της ύφεσης αναμόρφωσε το νησί μας.

Για άλλη μια φορά ο Αλέξανδρος Παρίσης είδε την ισχυρή πολιτική του ομάδα να δίνει το παρών και να αποδεικνύει πως οι πολλοί και οι σοβαροί δεν θα υποχωρήσουν όσο και αν οι απελπισμένοι και φθαρμένοι πρώην δήμαρχοι και παραδήμαρχοι αντιδρούν υστερικά για το γεγονός ότι έχουν μπει στο πολιτικό περιθώριο.

Σήμερα η “Ισχυρή Κεφαλονιά” κατέθεσε το συνδυασμό της στο Πρωτοδικείο Κεφαλονιάς με ένα ζηλευτό στελεχιακό δυναμικό που καθιστά βεβαία τη νίκη στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές!!!
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας. Δείτε τους Όρους Χρήσεις