“Λευκή πετσέτα” έριξε στο Αργοστόλι ο Θεόφιλος-Άγνωστοι στο ευρύ κοινό οι περισσότεροι υποψήφιοί του

Τελικά “Ώδινεν όρος και έτεκε μυν” όσον αφορά το ψηφοδέλτιο του Θεόφιλου Μιχαλάτου ιδίως στην περιοχή του Αργοστολίου, ενώ δηλαδή όλοι ανέμεναν να κρατάει για το τέλος κάποια ονόματα-έκπληξη εν τούτοις με την επίσημη ανακοίνωση του συνδυασμού του διαπιστώθηκε ένδεια και γύμνια στελεχών.

Καθώς τα περισσότερα ονόματα του ψηφοδελτίου του κυρίως στην περιοχή της πρωτεύουσας του Δήμου είναι άγνωστα στο ευρύ κοινό. Αν εξαιρέσουμε δηλαδή τα “ορφανά του ΠΑΣΟΚ” Σαμούρη, Νικόλα Βαλλιανάτο, Σταύρο Σπαθή, Γιώργο Τσιλιμιδό και δύο τρεις άλλους, οι υπόλοιποι είναι ολοφάνερο, σε όποιον ασχολείται με τα τοπικά πολιτικά δρώμενα πως θα έχουν “χαμηλή εκλογική πτήση”.

Για άλλη μία φορά λοιπόν αποδεικνύεται ότι το Αργοστόλι αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα του Θεόφιλου Μιχαλάτου στη μάχη για την κατάκτηση του Δήμου αφού είναι φανερό ότι στη μεγαλύτερη πληθυσμιακά περιοχή ο Θεόφιλος πολύ απλά “δεν το έχει”. Επομένως το φάντασμα του 2014 όπου στο στρατόπεδο του Θεόφιλου “γεύτηκαν” την ήττα, αρχίζει να πλανάτε και πάλι πάνω από την πρώην “Ανεξάρτητη Ενωμένη Κεφαλονιά” και νυν “Δημοτική Συμπολιτεία”.
Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις