Ο Δημήτρης Γιαννάτος στο πλευρό του Γιώργου Κατσιβέλη

Στο πλευρό μας ένας σεβαστός άνθρωπος, ένας άνθρωπος της βιοπάλης, ενας εξαιρετικός οικογενειάρχης. Τον ευχαριστώ για την στήριξη και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Γιαννάτο.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του.
Αγαπητοί συμπολίτες,
η επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου είναι γεγονός.
Μεγάλωσα στο Ληξούρι και παρακολουθούσα τις πολιτικές εξελίξεις από μακριά. Τώρα πια, παντρεμένος με οικογένεια και παιδιά, αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του τόπου μας και θα προσπαθήσω να συνεισφέρω τα μέγιστα για να δημιουργηθεί ένας Δήμος αυτοδύναμος με βάση τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν τι άνθρωπος είμαι και την αξιοπιστία του λόγου μου. Πήρα λοιπόν την απόφαση να αποδεχτώ την πρόταση-πρόσκληση που μου έκανε ο  κ. Γιώργος Κατσιβέλης και να τον στηρίξω στον αγώνα του, γιατί τον γνωρίζω από παιδί και τον εκτιμώ σαν άνθρωπο. Παρακολουθώντας την πορεία του από την ΚΕΔΗΚΕ και σαν αντιδήμαρχος Παλικής, πιστεύω ότι είναι ο μόνος που μπορεί να επιτύχει τα καλύτερα αποτελέσματα και να καλύψει τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί στον πολύπαθο τόπο μας, από τη θέση του Δημάρχου πλέον.
                            Με εκτίμηση
                          ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ
Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου
Απο το Γραφείο Τύπου

 
Με εκτίμηση

Για τον Συνδυασμό “ΔΥΝΑΜΗ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟΥ”

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ληξουρίου

ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

facebook.com/dinamiaxiopistiaskaiproodouLixouri

 #dinamiaxiopistiaskaiproodou