Καθαριότητα Αστ/κων υπηρεσιών

    ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ  ΚΑΙ  ΙΘΑΚΗ

ΘΕΜΕ: Καθαριότητα Αστ/κων υπηρεσιών

Βαδίζουμε  στον τέταρτο μήνα του έτους 2019 και πέραν των αστυνομικών καθηκόντων μας, για λόγους υγιεινής και ασφάλειας, καθαρίζουμε και τα κτήρια των αστυνομικών υπηρεσιών στην Κεφαλονιά.

Στις υπηρεσίες που καθημερινά εργάζονται οι αστυνομικοί και εισέρχονται δεκάδες πολίτες , οι αστυνομικοί για λόγους υγείας αλλά και για την καθαρή εικόνα των υπηρεσιών αδειάζουν καλάθια, σκουπίζουν, καθαρίζουν γραφεία και τουαλέτες ή με δικά τους χρήματα καλύπτουν περιστασιακά με αμειβόμενες υπηρεσίες καθαριότητας των καθαρισμό των υπηρεσιών.
Ζητάμε την άμεση παρέμβαση της ΠΟΑΣΥ στην ηγεσία του σώματος για την άμεση επίλυση του σοβαρού αυτού προβλήματος. Τίθενται σοβαρά θέματα υγιεινής του αστυνομικού προσωπικού αλλά και της εικόνας των υπηρεσιών δεδομένου και της έναρξης τουριστικής περιόδου.
Αργοστόλι  03/04/2019
Ο πρόεδρος
Γρηγορόπουλος Κων/νος
Ο Γραμματέας
Πασχάκης ΔημήτριοςΑπαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις