Με το συνδυασμό του Γιώργου Κατσιβέλης “Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου” ο Χρήστος Κονταρίνης

Η επανασύσταση του Δήμου Ληξουρίου, δημιουργεί νέα δεδομένα και προοπτικές για τον τόπο μας. Έχοντας επιστρέψει πλέον μόνιμα στο Ληξούρι, και έχοντας περάσει μεγάλο μέρος της ζωής μου εδώ, θεωρώ αναγκαία τη συμμετοχή όλων, καθενός  με το δικό του τρόπο, για να φέρουμε αλλαγές στον τόπο μας.
Προσωπικά, μέσα από την ενασχόληση μου με τον τουρισμό, προσπαθώ να αναδείξω το Ληξούρι και όλα όσα έχει να προσφέρει.  Θέλοντας να συνδράμω όσο μπορώ στην νέα εποχή του Δήμου μας, αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες εκλογές, στο πλευρό του κ Κατσιβέλη Γιώργου με τον Συνδυασμό “Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου” Το Ληξούρι είναι ένας υπέροχος τόπος, και με όρεξη και δουλειά μπορούμε όλοι μαζί να καταφέρουμε πολλά!
Ζητώ, λοιπόν τη στήριξη σας, ώστε να έχω την ευκαιρία να προσφέρω και εγώ όσα μπορώ για το Ληξούρι!
Δύναμη αξιοπιστίας και προόδου.
Με εκτίμηση
Χρήστος Κονταρίνης

Απαγορεύεται ρητά η οποιαδήποτε χρήση, αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά του περιεχομένου του δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που προσφέρονται σε αυτό, χωρίς την προηγούμενη άδειά εκπροσώπου της Ιστοσελίδας (portoni.gr). Δείτε τους Όρους Χρήσεις